TRX træning i Helsinge

Priser TRX

TRX i Helsinge har bestået siden maj 2013. Vi er et specialiseret og dedikeret træningscenter med veluddannede og meget erfarne TRX-instruktører samt mange holdudbud.
Vi vægter kvalitet, nærvær og resultater som førsteprioriteter. Vi bestræber os på, at alle medlemmer får den opmærksomhed og hjælp, de skal bruge, for at udføre øvelserne korrekt, og dermed få den mest effektive og skadesfri træning hver gang.

Da vi er en lille træningsenhed, får vores instruktører hurtigt et godt kendskab til medlemmernes forskellige udfordringer og mål for træningen. Vores medlemmer bliver hos os i lang tid, hvilket gør, at der automatisk opstår et velfungerende og positivt fællesskab omkring træning og hold.

Vi har ingen ambitioner om at konkurrere med store fitnesskæder hverken på pris eller holdudbud.
Hos os ligger fokus på at formidle træningsglæde og give vores medlemmer den bedste træningsoplevelse både i forhold til effektivitet, teknik og motivation.

Du kan blive medlem ved at købe klippekort hos FysioDanmark Helsinge . Når du er medlem, får du log in til vores træningsportal, og der kan du booke dig ind på hold til TRX træning i Helsinge.
Der er løbende åben prøvetræning. Er du interesseret i at prøve denne træningsform, skriv da en mail med navn og tlf. nummer til info@fysihelsinge.dk

TRX træning helsinge, trx-helsinge1600