Loading...
Rygtræning 2018-12-13T11:09:40+00:00

Rygtræning

Der trænes ud fra de bedste principper.

Udfra den fysioterapeuts vurdering og dine mål, placeres du ind på det ryghold af FysioDanmark Helsinges tilbud, der svarer til dit niveau og dermed er mest hensigtsmæssigt for dig.

80%  får rygproblemer engang i livet (ca 70% nakkeproblemer). Vi har brug for at træne vores “korset”, dvs vores ryg og mave-stabilitet. Man kan træne på dette hold både efter skade samt for at forbygge.

At træne forbyggende er med henblik på dem, der har eller har haft problemer med ryg og nakke i længere eller kortere perioder.

Udfra den fysioterapeuts vurdering og dine mål, placeres du ind på det ryghold af FysioDanmark Helsinges tilbud, der svarer til  dit niveau og dermed er mest hensigtsmæssigt for dig.

Ryghold 1

Kriterier:
Patienter med ryg- og/eller nakkeproblematik, dårlig holdning og/eller som profylaktisk intervention. På ryghold 1 arbejder vi med lidt mindre belastning i forhold til ryghold 2. Skal kunne deltage under fælles instruktion af fysioterapeut. Skal kunne komme op og ned på gulv (hvis ikke, max 2 deltager per hold som kan bruge brikse).  55 minutter. Vederlagsfri og selvbetaler.

Max 10 deltagere pr hold

UGEPLAN
PRISER

Ryghold 2

Kriterier:
Patienter med ryg- og/eller nakkeproblematik, dålig holdning og/eller som profylaktisk intervention. På ryghold 2 arbejder vi med mere belastning i forhold til ryghold 1. Skal kunne deltage under fælles instruktion af fysioterapeut. Skal kunne komme op og ned på gulv.  55 minutter. Vederlagsfri og selvbetaler.

Max 10 deltagere

UGEPLAN
PRISER

Ryghold TRX

Trx Ryg Hold er træning for dig der har problemer med ryggen men stadig gerne vil udfordres i din træning.

Max 8 deltagere

UGEPLAN
PRISER