Loading...
Osteoporose (knogleskørhed) 2018-12-12T16:41:00+00:00

Osteoporose (knogleskørhed)

Osteoporose holdet er for patienter der lider af knogleskørhed i forskellig grad. Fysisk aktivitet er vigtigt når man lider af knogleskørhed. Motionen er med til at opretholde kalkniveauet og bevare styrken i knoglerne. Derudover er målretttet træning med til at forebygge fald og brud. Sidst men ikke mindst virker fysisk aktivitet smertestillende og giver velvære.

Holdet varetages af vores Fysioterapeut David Grønning Madsen, som har ekstrauddannet sig i osteoporose, og derfor er opdateret med den nyeste viden indenfor dette område.

Holdtræningen indeholder træning af rygmuskulaturen, styrketræning af ben samt balance træning. Rygtræningen er vigtig for at forhindre fremtidige sammenfald. Styrketræningen af ben er for at styrke knoglerne i hele kroppen vha. egen kropsvægt, samt at nedsætte risikoen for fald. Balance træningen har til formål at forebygge fremtidige fald og derved også fremtidige brud.

Kriterier: Holdet er for klienter med knogleskørhed på alle niveauer. Træning tilpasses til hver enkelt individs ressourcer og begrænsninger, så alle får det bedste udbytte.

UGEPLAN
PRISER