Loading...
Nakkehold 2018-12-12T16:48:55+00:00

Nakkehold

Nakkeholdet henvender sig til dig der døjer med smerter fra nakken, hovedpine, migræne eller en uhensigtsmæssig holdning. En uhensigtsmæssig holdning eller en skade på nakken kan medføre en “chin poke”, hvor du vil have en tendens til at trække hagen fremad pga. manglende aktivering af nakkens dybe stabiliserende muskler. Der vil desuden også oftest være tale om en nedsat bevægelse i nakken og/eller skuldre.
På holdet vil du bliver instrueret i at aktivere de dybe stabiliserende muskler ved stabilitetstræning, hvor hovedet balancerer på nakkehvirvlerne i en konstant spænding. Du vil blive udfordret i at holde denne spænding konstant, hvor du samtidig arbejder med andre muskelgrupper. Din generelle bevægelse i nakken vil også bliver øget, da musklerne derved får lettere ved at udføre deres rigtige arbejde.
Træningen begynder med en grundig opvarmning med følge af stabilitets- og styrketræning for nakken, , holdningskorrektion samt øvelser for ryg og mave. Der vil i alle øvelser være fokus på at aktivere nakkens dybe stabiliserende muskler.

Max 8 deltagere

UGEPLAN
PRISER