Loading...
Gigalaser 2024-03-24T15:05:13+00:00

Gigalaser

Gigalaser er et apparat med 3 plader, hvorpå der sidder laserdioder og det giver derfor mulighed for at behandle et større område på kroppen. Gigalaser fungerer rigtig godt til akutte skader, hvor vi med et intensivt behandlingsforløb kan afkorte skadesperioden væsentlig. Ved nogle længerevarende smerter/gener vil det også give mening at supplere den almindelige behandling med gigalaser, da det vil kunne hjælpe med smertelindring, så det f.eks. er nemmere at lave øvelser.

Nogle oplever også at jævnlig behandling med gigalaser blot øger deres livskvalitet, da det giver smertelindring til hverdagen og holder i noget tid.

Behandling med Gigalaser foregår typisk som ”drop in” eller i kombination med behandling, hvor du bliver sat i gang før eller efter din behandling.

Behandling med Gigalaser koster 200,- pr. behandling.

CE – certificeret til behandling af:

 • Gigtsmerter
 • Tennisalbue
 • Muskelsmerter
 • Sårheling
 • Inflammation

Hvad er laserterapi?

 • Laserterapi er behandling med laserlys, som trænger dybt ind i vævet, helt ind i hver enkelt celle
 • Cellerne udnytter energien fra laserlyset til at sætte gang i kroppens naturlige reparationsmekanismer.
 • Den tilførte energi accelererer helingsprocessen og styrker immunforsvaret.
 • Laserterapi understøtter således kroppens egne naturlige funktioner og får dem til at ske langt hurtigere.

Styrkemæssigt ligger terapeutiske lasere lige under kirurgiske lasere, men grundet strålens spredning er der ingen risiko for skader på øjnene. Laserterapien er smertefri og kan i nogle tilfælde opleves som blot en svag prikken eller snurren.
En laserterapi tager typisk 10 – 20 minutter, når det er den eneste behandlingsform. Laserterapien kombineres også tit med anden behandling.

Hvad er laser:

Laser er en speciel form for forstærket lys, der er ensrettet, velordnet og koncentreret. Laser er meget rent lys, der er i stand til at trænge dybt ind i vævet, helt ind i hver enkelt celle. Cellen absorberer laserlyset og omdanner det til ren energi, akkurat som planter omdanner sollys til energi ved hjælp af fotosyntesen.

Alle kroppens celler er programmerede til at:

 1. Reparere enhver skade på vævet – akut eller kronisk
 2. Bekæmpe alle fremmedlegemer – bakterier, vira, svamp
 3. Bringe vævet tilbage til dets oprindelige, sunde tilstand