Loading...
Holdtræning 2022-01-19T10:11:19+00:00

Holdtræning

Holdtræning på FysioDanmark Helsinge varetages af klinikkens fysioterapeuter. Vores holdtræninger er en stor del af vores dagligdag.
I klinikkens behandlingstilgang er den aktive fysiske del en vigtig bestanddel. Du får tilbudt at træne under seriøse forhold med høj faglig indsigt af fysioterapeuterne.
FysioDanmark Helsinges vision er, at holdtræning giver dig det bedste fundament og den bedste motivation til at fortsætte træning, når du er klartestet efter det problem, du opsøgte os med.
Dit individuelle niveau og dit behov er nøje screenet inden deltagelse på hold. Derfor kræver adgang til holdtræning altid en individuel konsultation hos en af klinikkens fysioterapeuter.
Holdene består af max. 10 deltagere, så du bliver vejledt på bedst mulig måde. Vi forsøger hele tiden at tilpasse holdtider til klientbehov. Det resulterer i, at der i perioder være ændringer i holdtræningsskemaets tider.

Træningen pro- og regredieres hele tiden for at varetage klienten behov for en optimal oplevelse og indlæring af kropsholdning og aktivering af rette muskulatur.

FysioDanmark Helsinge tester og rådgiver i klientens konsultation om hvilket niveau der startes på.
Det er hensigten, at niveauerne følges i 8 uger – gerne med 2 x ugtl. træning. Derefter en opfølgende konsultation med din fysioterapeut om evt. videre træningsforløb på næste niveau eller selvtræning.

Kliniske retningslinjer

Vi holder os opdateret i de givne kliniske retningslinier og certificeres løbende i principperne. Se de kliniske retningslinjer her
Kriterier for deltagelse på hold i FysioDanmark Helsinge:

Klienten skal være i stand til at kunne deltage under fælles instruktion af fysioterapeut. Kriterier som at kunne komme op og ned på gulv (hvis ikke, max 2 deltager per hold skal bruge briks) .

Varighed 55 minutter´s træning.
Vederlagsfri og selvbetaler
Max 10 deltager.

Kalender

Vores hold