Loading...
Fysioterapi 2024-01-11T12:42:45+00:00

Klinik information

Velkommen til FysioDanmark Helsinge

Vores værdier og grundlag for klinikken er høj faglighed, imødekommenhed og god atmosfære. Fysioterapeuterne på FysioDanmark Helsinge videreuddannes løbende med kurser i forskellige fysioterapeutiske behandlingsprincipper.
Vi afholder desuden løbende interne workshops for hele tiden ved at holde hinanden opdateret og forholde os kritiske til vores behandlingstiltag.
Vi er en del af partnerkæden FysioDanmark. Læs mere her: fysiodanmark.dk

Info

Vi har gode gratis parkeringsforhold med handicapparkering.

Klinikken  er indrettet med 4 lukkede behandlingsrum, et træningscenter og to træningssale til både hold- og individuel træning. Vi kan også gøre brug af hallens lokaler, hvis vi synes, at det er det, vi skal. Vi sørger  naturligvis for handicapvenlige adgangsforhold på vores nye adresse. Du kan få en speciel adgang, så du kan parkere tæt på, hvis du skulle have brug for det.

Klinikken er klar til at modtage telefonopkald i hver dag mellem kl. 9.00-12.00.
Klinikken har indoor telefontid mandag, tirsdag og fredag fra kl. 9 – 11 onsdag og torsdag fra kl. 11 -12.
Vi har derudover et callcenter på, der besvarer opkald i tiden 8 – 16 dgl. mandag til fredag.

Du er velkommen til online booke eller skrive mail til info@fysihelsinge.dk

Der kan betales med Dankort og mobilepay.

Inden behandlingsstart vil du modtage e-mail fra os med spørgsmål til Digifys. Den skal  du udfylde og sende tilbage elektronisk. Afviser du dette, er vanskeligt ved at starte nye behandlingsforløb, der er en del af din dagbog.

Når din behandling i FysioDanmark Helsinge er afsluttet, vil du modtage en mail, hvor du kan score din fulde oplevelse i vores klinik.

Vi bruger dette resultat og disse bemærkninger til videreudvikle vores koncept og arbejdsgang. Din score og dine bemærkninger er en meget vigtig del for, så vi hele tiden danner grundlag for at holde os skarpe på vores tjeneste overfor de klienter, vi modtager i vores klinik. Hjælp os – din oplevelse er vigtig for vores koncept.

FysioDanmark arbejder vi ud  fra persondataloven, og vores systemer er fuldstændigt opdateret efter loven.

Husk håndklæde til briksen samt dit sygesikringskort.
Hvis du glemmer håndklæde, er der behandlingslagen til 20 kr. i klinikken.

Klinikejer er Casper Becker Palmvig