Loading...
Fysioterapi 2024-03-24T11:59:17+00:00

Klinik information

Velkommen til FysioDanmark Helsinge

Vores værdier og grundlag for klinikken er høj faglighed, imødekommenhed og god atmosfære. Fysioterapeuterne på FysioDanmark Helsinge videreuddannes løbende med kurser i forskellige fysioterapeutiske behandlingsprincipper.
Vi afholder desuden løbende interne workshops for hele tiden ved at holde hinanden opdateret og forholde os kritiske til vores behandlingstiltag.
Vi er en del af partnerkæden FysioDanmark. Læs mere her: fysiodanmark.dk

Info

Vi har gode gratis parkeringsforhold med handicapparkering.

Klinikken  er indrettet med 4 lukkede behandlingsrum, et træningscenter og to træningssale til både hold- og individuel træning. Vi kan også gøre brug af hallens lokaler, hvis vi synes, at det er det, vi skal. Vi sørger  naturligvis for handicapvenlige adgangsforhold på vores nye adresse. Du kan få en speciel adgang, så du kan parkere tæt på, hvis du skulle have brug for det.

Ved telefonisk henvendelse har du mulighed for at lægge en besked på vores telefonsvarer eller bestille/aflyse tid igennem vores call center – OBS – call centeret kan ikke besvare behandlingsrelaterede spørgsmål.
Du kan også booke/aflyse tid her på hjemmesiden eller ved at skrive en mail til info@fysihelsinge.dk

Der kan betales med Dankort og mobilepay.

Inden behandlingsstart vil du modtage en mail med link til et spørgeskema igennem digifys. Den skal  du udfylde og sende tilbage elektronisk, så din fysioterapeut har mulighed for at forberede sig på jeres konsultation.

FysioDanmark arbejder efter gældende regler mht persondataloven, og vores systemer er fuldstændigt opdateret efter loven.

Husk håndklæde til briksen samt dit sundhedskort.
Hvis du glemmer håndklæde, er der behandlingslagen til 20 kr. i klinikken.

Klinikejer er Casper Becker Palmvig