Loading...
Fysioterapi 2021-12-30T11:58:13+00:00

Fysioterapi

Fysioterapeuterne i FysioDanmark Helsinge har hver især deres specialer og ekspertiser. Sammen kan vi tilbyde et professionelt og bredt tilbud til de klientgrupper, der opsøger vores klinik.
Vi efteruddanner os løbende på længere uddannelsesforløb eller specifikke kurser i fysioterapi, fysiologi, biomekanik og træning. Emner vi finder brugbare i det felt af klienter, der er udgangspunktet for den daglige praksis på FysioDanmark Helsinge.
Desuden afholder vi interne workshops flere gange årligt med hhv. interne eller eksterne undervisere.
Vi forsøger hele tiden at optimere det tværfaglige samarbejde med henvisende læger, sygehuse og speciallæger via solid kommunikation skriftligt eller telefonisk.

Screening

En screening kan benyttes til at observere, hvilket fysiske forudsætninger du har og mangler i forbindelse med din sport, dit arbejde eller bare generel daglig livsførsel. I screeningen benytter vi evidens baseret tests og kan udfra resultaterne rådgive og vejlede omkring den bedste træning til lige netop dig.

Udføres af Dorthe Jensen

Såler og fødder

Til dig der har behov for faglig vurdering, om der er behov for indlæg – eksempelvis hælspore (fascitis plantaris), Sever´s Syndrom, nedsunken forfod, nedsunken svang eller hallux valgus.
Såler samt andre hjælpemidler er tilgængelige og følger med i konsultation såfremt, der er behov, og du indvilliger i dette.

Læs mere her

Sportsskader eller problematikker før- eller efter ortopædisk operation.

Vi afhjælper dig og viser dig godt igang efter en evt. operation. Sportsskader er også en stor del af det vi arbejder med i vores regi, og har stor erfaring med de skader, der måtte komme i forbindelse med mange sportsgrene.

Ultralydsscanning

Dorthe eksamineret ultralydsscanner.

Personlig Træning og Programlægning

Alle med arbejdere kan træne jer og lægge et godt program.Vi aftaler en tid til en god og grundig gennemgang af vores træningsudstyr og vi aftaler et passende antal øvelser, som er tilpasset dit behov.

Inbodyscanning

En måling i vores Inbody 770 kropskompositionsmåler betyder måling af din kropssammensætning.

Inbody 770 er en af de mest præcise kropskompositionsmålere i verden. Resultatet er i 90% af tilfældene det samme som ved en DEXA-scanning (den mest præcise målemetode der bl.a. bruges i forskningssammenhænge).

Læs hvordan du får foretaget en Inbodyscanning her

Bauerfeind bandager

Mangler du en ordentlig bandage til at støtte dig i det daglige eller i din sport forhandler vi Bauerfeind Bandager i FysioDanmark helsinge Fysik Club.
En bandage kræver mål og afprøvning for at du får det mest optimale udbytte. Bandagerne forefindes i Fysik Club.
Derfor skal du booke en konsultation hvor fysioterapeuten vil måle, samt afprøve bandagen lige netop til dig.
Læs mere om Bauerfeind her.

BOOK BEHANDLING
PRISER