Loading...
Fysioterapi 2024-03-24T12:14:42+00:00

Fysioterapi

Hos os er det vigtigt, at det handler om dig. Uanset om du er henvist fra din forsikring, kommer med en lægehenvisning eller ønsker hurtig behandling uden tilskud, vil du inden første konsultation, få tilsendt et spørgeskema, som hjælper os med at forberede os til din konsultation.

Fysioterapeuterne i FysioDanmark Helsinge har hver især deres specialer og interesser. Sammen kan vi tilbyde et professionelt og bredt tilbud til de klientgrupper, der opsøger vores klinik.
Vi efteruddanner os løbende på længere uddannelsesforløb eller specifikke kurser i fysioterapi, fysiologi, biomekanik og træning.
Desuden afholder vi interne workshops flere gange årligt med hhv. interne eller eksterne undervisere.
Vi forsøger hele tiden at optimere det tværfaglige samarbejde med henvisende læger, sygehuse og speciallæger via solid kommunikation skriftligt eller telefonisk.

Første konsultation starter altid med en samtale, som tager udgangspunkt i de smerter eller udfordringer du kommer med, hvorefter du vil blive undersøgt og sammen med fysioterapeuten lægger en realistisk plan for, hvordan I opnår dit mål.

Behandlingen vil typisk bestå af nogle træningsøvelser, men vil ofte også kombineres med manuel behandling. Hvis det menes relevant, tilbyder vi også behandling med akupunktur, shockwave eller laser, som i nogle tilfælde vil kunne hjælpe med at afkorte det samlede behandlingsforløb.

Udover ovenstående tilbyder vi også fremstilling af Formthotics indlægssåler, SoleMaids indlægssåler til børn med hælsmerter(Severs Syndrom) samt behandling af rejsningsproblemer hos mænd(Erektil Dysfunktion).

Bauerfeind bandager

Mangler du en ordentlig bandage til at støtte dig i det daglige eller i din sport forhandler vi Bauerfeind Bandager i FysioDanmark helsinge Fysik Club.
En bandage kræver mål og afprøvning for at du får det mest optimale udbytte. Bandagerne forefindes i Fysik Club.
Derfor skal du booke en konsultation hvor fysioterapeuten vil måle, samt afprøve bandagen lige netop til dig.
Læs mere om Bauerfeind her.

BOOK BEHANDLING
PRISER